MCH een unieke ervaring.

MCH is een Brusselse KMO die zich sinds 1993 specialiseert in het ontwerpen, beheren en implementeren van complete IT oplossingen voor haar klanten, van gestructureerde bekabeling tot gepersonaliseerde opleidingen. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit kleine en middelgrote ondernemingen van 2 à 500 personen.

Onze kleine afdelingen laat ons toe scherp te zijn in op onze gebieden en in het bijzonder om de impact van een slechte schakel in een keten te begrijpen.

Sinds haar oprichting, ligt het accent, bij MCH, op een vertrouwensrelatie die de verbinding maakt tussen onze leveranciers en onze klanten. Dit vertrouwen is gebaseerd op de kwaliteit van de geleverde service, de oplossingen op maat voor de KMO's en het dynamisme van het team van technici, commerciële medewerkers en programmeurs, die de werking van de onderneming op verschillende niveaus verzekeren. Door een samenwerking met ons aan te gaan, verbindt u zich tot een professionele relatie waarbij kwaliteit,, uitmuntendheid en dialoog voorop staan, zonder de gemoedelijkheid uit het oog te verliezen, waarbij elke klant voor ons uniek is met eigen behoeftes en oplossingen.

Ons team van een 25 -tal medewerkers laat ons toe om een ​​uitgebreide oplossing te bieden, zonder met onderaannemer te (moeten) werken : Wij beheren uw IT door aanspraak te maken op alle facetten van ons vak, van glasvezelnetwerken en / of gestructureerde bekabeling, over de installatie en onderhoud van servers, printers, copiers, faxen,..., tot een "online" oplossing volledig op uw maat

We werken continu aan de optimalisatie van de kwaliteit van onze aangeboden diensten en onze blijk van professionalisme, én hopen u hiervan te kunnen overtuigen door onze diensten bij u te bewijzen.